ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


                          

Τρίτη 07/05/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
 
 

 

 

Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ) θεωρεί ότι η διαχείριση απορριμμάτων είναι ένα από τα κρισιμότερα προβλήματα στις Περιφέρειες και στους δήμους της χώρας. Σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και συντριπτικά μεγάλο μέρος των πολιτών που θεωρεί τη διαχείριση των απορριμμάτων ως το πιο κρίσιμο έργο της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Θεωρούμε ιδιαίτερης σημασίας στο δημόσιο διάλογο για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές την αποτύπωση των θέσεων των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων σε κάποια κρίσιμα ερωτήματα που θα απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση και γι ΄ αυτό τους καλούμε να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.

Οι απαντήσεις των υποψηφίων θα αναρτώνται -σε συνεχή ροή πριν τις εκλογές- στην ιστοσελίδα της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης (www.ecorec.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ (www.ecoparatiritirio.gr). Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης έχει δημιουργήσει το ECO ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ Κυκλικής Οικονομίας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων. Η λειτουργία του ECO ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ αφορά την παρακολούθηση και αξιολόγηση της Εναλλακτικής Διαχείρισης αποβλήτων στη χώρα μας, αλλά και την προβολή των διεθνών Καλών Πρακτικών.

 

Μετά τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στην προγραμματιζόμενη ημερίδα στις 4 Ιουλίου 2019 του ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ θα γίνει μία συνολική αποτίμηση των θέσεων και απόψεων των υποψηφίων.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρούν τα στοιχεία τους και να απαντούν ΕΔΩ.

 

Μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις σε αρχείο pdf ΕΔΩ


Για περισσότερες πληροφορίες:

                  


Φίλιππος Κυρκίτσος, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ) τηλ. 210-8224481 & 693-6140795

© 2013 Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Μαμάη 3, 10440, Αθήνα, info@ecorec.gr