Ανακοίνωση στο πλαίσιο του δημοσίου διαλόγου για την Εθνική Πολιτική Πρόληψης Αποβλήτων και τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων

Ανακοίνωση

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2014

Στο πλαίσιο του δημοσίου διαλόγου για την Εθνική Πολιτική Πρόληψης Αποβλήτων και τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης και η Greenpeace κατέθεσαν σήμερα προτάσεις για συγκεκριμένες και στοχευμένες νομοθετικές ρυθμίσεις, οι οποίες προβλέπεται να καλύψουν το αντίστοιχο νομοθετικό κενό και να βελτιώσουν άμεσα τόσο την αποτελεσματικότητα των πολιτκών Πρόληψης, όσο και των έργων και δράσεων διαχείρισης των αποβλήτων σε εθνικό επίπεδο. Τις προτάσεις των δύο οικολογικών οργανώσεων μπορείτε να δείτε εδώ ή εδώ.

Πρόσκληση 2ου Φόρουμ - ΤΟΠΕΚΟ

           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ           

Σας προσκαλούμε στο 2ο Forum Δικτύωσης, στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ελευσίνας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 ώρα 10:30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Ελευσίνας, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος.

 

3ο Φόρουμ Διαλόγου του έργου ELINA

 

Τον Ιούνιο του 2013 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 3ο Φόρουμ Διαλόγου του έργου ELINA. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φόρουμ θα αναρτηθούν στο www.elina.org.gr. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εξέλιξη του έργου μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter του έργου. Το έργο ELINA συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ Περιβαλλοντική Πολιτική και Διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

 

 

 

© 2013 Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Μαμάη 3, 10440, Αθήνα, info@ecorec.gr