Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων: άσκηση επικοινωνίας ή νέο ξεκίνημα;

 

03 Αυγούστου 2018

Με επιφυλακτικότητα υποδέχονται οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ANIMA, Αρκτούρος, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Καλλιστώ, MEDASSET, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Greenpeace και WWF Ελλάς την τροπολογία με τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων σε αιγιαλό και δασικές εκτάσεις» της Αττικής, καθώς και τις σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο Τύπου: Ημερίδα ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ 29 Ιουνίου 2018

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα του ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ για το Παρόν και το Μέλλον της Ανακύκλωσης στην Ελλάδα.

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://ecoparatiritirio.gr/?p=4163

Ο "Πλαστικοσακουλάνθρωπος" για άλλη μια φορά στη Σύρο!

29 Μαΐου 2018

 

Στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη μείωση των πλαστικών σακουλών στο θαλάσσιο περιβάλλον «Εβδομάδα χωρίς πλαστικές σακούλες 2018» που έλαβε χώρα στην Ερμούπολη 21-26 Μαΐου 2018, ήταν παρόντες όλοι οι συνεργάτες του έργου LIFE DEBAG. Αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση και φυσικά τα φλας των φωτογράφων δεν ήταν άλλος απο τον περιβόητο "Πλαστικοσακουλάνθρωπο".

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση στην Εκδήλωση του έργου «Πρόληψη για Μαθητές» στη Χερσόνησο Κρήτης

Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ), σε συνεργασία με το Δήμο Χερσονήσου και το Φο.Δ.Σ.Α Βόρειας Πεδιάδας ΑΕ ΟΤΑ, σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου «Πρόληψη για Μαθητές», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιμένος Χερσονήσου στις 10:30.

Διαβάστε περισσότερα...

© 2013 Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Μαμάη 3, 10440, Αθήνα, info@ecorec.gr