Ακόμα ένα Repair Cafe στην Αθήνα

 
 
15/10/2018
Δελτίο Τύπου

Το έργο LIFE Re-Weee διοργάνωσε ακόμα ένα Repair Café στην Αθήνα

Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης στα πλαίσια του έργου LifeReWeee, και με αφορμή την εκδήλωση Athens Against Climate Change, βρέθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και επισκεύασε χαλασμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές!

Register to read more...

Ματιά ζωής για το μέλλον

 

30/07/2018

Δελτίο τύπου

Register to read more...

Δελτίο Τύπου Λήξης Εκστρατείας για την Πλαστική Σακούλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της εκστρατείας «Πλαστική Σακούλα στον Κορινθιακό; Όχι Ευχαριστώ!», για τη μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό Κόλπο. Η εκστρατεία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2018. Υλοποιήθηκε από το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ» σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σ.Π.Ο.Α.Κ. με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τη μείωση της πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό Κόλπο. Η εκστρατεία αφορούσε τους 14 Δήμους - Μέλη του Σ.Π.Ο.Α.Κ. (Αιγιαλείας, Πατρέων, Ναυπακτίας, Κορινθίων, Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, Βέλου - Βόχας, Δωρίδος, Θηβαίων, Λεβαδέων, Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, Μάνδρας - Ειδυλλίας, Δελφών), οι οποίοι περικλείουν τον Κορινθιακό Κόλπο.

Register to read more...

Repair Cafe ή μαθαίνοντας να επισκευάζουμε!

 

Δελτίο Τύπου, 22/05/208

Register to read more...

Πρεσβευτές της πρόληψης και της ανακύκλωσης στην Κρήτη τα σχολεία του Δήμου Χερσονήσου

21/05/2018, Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιμένα Χερσονήσου η ημερίδα Πρόληψης δημιουργίας Αποβλήτων, στα σχολεία του Δήμου. Η Ημερίδα αποτέλεσε την τρίτη κατά σειρά από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του έργου "Πρόληψη για Μαθητές", και ακολούθησε την εκδήλωση που έγινε στο Δήμο Αγιάς Λάρισας στις 27 Απριλίου.

Register to read more...

More Articles...

  1. Η εκστρατεία για την πλαστική σακούλα πλησιάζει στο τέλος της με την Εκδήλωση στο Δήμο Δελφών
  2. Δελτίο τύπου: Το έργο «Πρόληψη για Μαθητές» ξεκίνησε
  3. 5ο forum διαβούλευσης του LIFE DEBAG σχετικά με τις Εθελοντικές Συμφωνίες για τη μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας
  4. Θετικά στοιχεία αλλά και έντονη ανησυχία για τις Προστατευόμενες Περιοχές