Η Ανακύκλωση πάει παραλία!

Αθήνα, 23 Αυγούστου 2018

 

Η Ανακύκλωση των υλικών δεν γίνεται μόνο στο σπίτι ή στην εργασία μας αλλά όπου και αν βρισκόμαστε! Ακόμη και στις παραλίες μπορούμε και πρέπει να κάνουμε ανακύκλωση, αφού αν δεν προσέξουμε...τα απορρίμματα θα καταλήξουν στην θάλασσα.

Γι’ αυτό φέτος το καλοκαίρι αποφασίσαμε να πάμε την ανακύκλωση στην παραλία!

Διαβάστε περισσότερα...

Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων: άσκηση επικοινωνίας ή νέο ξεκίνημα;

 

03 Αυγούστου 2018

Με επιφυλακτικότητα υποδέχονται οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ANIMA, Αρκτούρος, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Καλλιστώ, MEDASSET, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Greenpeace και WWF Ελλάς την τροπολογία με τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων σε αιγιαλό και δασικές εκτάσεις» της Αττικής, καθώς και τις σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Διαβάστε περισσότερα...

Δελτίο Τύπου: Ημερίδα ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ 29 Ιουνίου 2018

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα του ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ για το Παρόν και το Μέλλον της Ανακύκλωσης στην Ελλάδα.

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://ecoparatiritirio.gr/?p=4163

Ο "Πλαστικοσακουλάνθρωπος" για άλλη μια φορά στη Σύρο!

29 Μαΐου 2018

 

Στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη μείωση των πλαστικών σακουλών στο θαλάσσιο περιβάλλον «Εβδομάδα χωρίς πλαστικές σακούλες 2018» που έλαβε χώρα στην Ερμούπολη 21-26 Μαΐου 2018, ήταν παρόντες όλοι οι συνεργάτες του έργου LIFE DEBAG. Αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση και φυσικά τα φλας των φωτογράφων δεν ήταν άλλος απο τον περιβόητο "Πλαστικοσακουλάνθρωπο".

Διαβάστε περισσότερα...Προγράμματα

© 2023 Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Μάρνη 34, 10432, Αθήνα, info@ecorec.gr