Πρόσκληση 2ου Φόρουμ - ΤΟΠΕΚΟ

           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ           

Σας προσκαλούμε στο 2ο Forum Δικτύωσης, στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ελευσίνας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 ώρα 10:30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Ελευσίνας, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος.

 

3ο Φόρουμ Διαλόγου του έργου ELINA

 

Τον Ιούνιο του 2013 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 3ο Φόρουμ Διαλόγου του έργου ELINA. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φόρουμ θα αναρτηθούν στο www.elina.org.gr. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εξέλιξη του έργου μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter του έργου. Το έργο ELINA συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ Περιβαλλοντική Πολιτική και Διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», με την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) επιμελητηρίων και άλλων επιχειρηματικών φορέων θα πραγματοποιηθεί το επενδυτικό Φόρουμ:

Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΟΕΑ. Ακολουθήστε μας!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για επερχόμενες εκδηλώσεις, ειδήσεις και ανακοινώσεις, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας στο facebook και στο twitter.

http://www.facebook.com/pages/Ecological-Recycling-Society/83747658922

https://twitter.com/EcorecOEAΠρογράμματα

© 2024 Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Μάρνη 34, 10432, Αθήνα, info@ecorec.gr