ECOREC

Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα: «Οι πράσινες συμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα: «Οι πράσινες συμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 και ώρα 10.00 π.μ. στα γραφεία της ΤΕΔΚΝΑ, οδός Κότσικα 4 (Πάροδος Πατησίων 70). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν πάνω σε θέματα «βιώσιμων» προμηθειών, να αναγνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές και να συζητήσουν για τις επικρατέστερες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που προμηθεύεται η τοπική αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση, που πραγματοποιείται με την βοήθεια της ΕΠΤΑ Ε.Π.Ε. και της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου LIFE+ “Ανάπτυξη Δεξιοτήτων για την Προώθηση των Βιώσιμων Δημοσίων Συμβάσεων“, απευθύνεται κυρίως σε στελέχη των Δήμων που ασχολούνται με τα θέματα των προμηθειών, του Περιβάλλοντος και των δημοτικών έργων, καθώς και στο αρμόδιο πολιτικό προσωπικό της Αυτοδιοίκησης (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Τεχν. Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Δημοτικοί Σύμβουλοι).

Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση, τη φόρμα συμμετοχής και το πρόγραμμα της συνάντησης. Κατεβάστε όλο το υλικό, μαζί με τις παρουσιάσεις.