ECOREC

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Συνεργατών Ενημέρωσης (Door-to-Door Campaigners)

 
Αθήνα, 15/01/2019
 
H Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Πληρώνω Όσο Πετάω & Κερδίζω Όσο Διαλέγω», με πεδίο εφαρμογής την περιοχή Πηγαδάκια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Συνεργατών Ενημέρωσης πόρτα-πόρτα (Door-to-Door Campaigners).

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ

Οι  Συνεργάτες Ενημέρωσης θα είναι επιφορτισμένοι με τις παρακάτω αρμοδιότητες:
  • Ενημέρωση συγκεκριμένου αριθμού νοικοκυριών ή/και επιχειρήσεων της περιοχής Πηγαδάκια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (προφορική ενημέρωση και διανομή υλικού πόρτα-πόρτα)
  • Συμπλήρωση της ειδικής (ηλεκτρονικής) ημερήσιας φόρμας καταγραφής δεδομένων.
  • Διεκπεραίωση επικοινωνίας με τον Υπεύθυνο Συντονιστή για την αναφορά πιθανών έκτακτων γεγονότων, των οποίων η ομάδα πρέπει να επιληφθεί αρμοδίως.
  • Συμμετοχή σε άλλες δράσεις επικοινωνίας.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να αποστείλουν τα βιογραφικά τους μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 (τέλος προθεσμίας) στο info@ecorec.gr, αναγράφοντας στο θέμα του e-mail «Για τη θέση Συνεργάτη Ενημέρωσης – Όνομα και Επώνυμο υποψηφίου».

 

Για ερωτήματα, που ενδεχόμενα προκύψουν σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στo 2108224481 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 16:00.